Cafes Nijmegen

Cafe's Nijmegen

In de binnenstad van Nijmegen vindt u een grote verscheidenheid aan gezellige cafe's, kroegen en voordelige eetcafe's. Cafe Jos is in 2009 zelfs uitgeroepen tot beste cafe van Nederland.

Du Commerce, Nijmegen Grand Café Du Commerce, Ziekerstraat 9, Nijmegen
Du Commerce is een van oudsher gerenommeerd horecabedrijf in het hart van Nijmegen. Het staat open voor elke bezoeker van de binnenstad die lekker iets wil drinken of eten.
meer informatie
De Compagnie, Nijmegen De Compagnie, Molenstraat 55, Nijmegen
De Compagnie is een horecagelegenheid waar ook plaats is voor lunch en diner. De ambiance en inrichting zijn veelzijdig in sfeer en hebben de allure van een grand cafe.
meer informatie
Cafe de Fuik, Nijmegen Cafe de Fuik, Eerste Walstraat 6, Nijmegen
Café de Fuik is al jaren een begrip in Nijmegen. In dit gezellige, bruine café eindigt een avondje stappen regelmatig in een feestje dat tot in de late uurtjes doorgaat.
meer informatie
Vivaldi's Grand Cafe, Nijmegen Vivaldi's Grand Cafe, Waalkade 66
Vivaldi's Grand Café is het oudste grand café aan de Nijmeegse Waalkade en is gehuisvest in een prachtig negentiende-eeuws pand. Zomers zit u heerlijk op het mooie terras.
meer informatie
Cafe Samson, Nijmegen Cafe Samson, Hertogstraat 1
Café Samson wordt bezocht door een gevarieerd publiek en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een café `classique'. Eindigde 12e in de Nederlandse Cafe top 100.
meer informatie
Cafe Jos, Nijmegen Cafe Jos, Daalseweg 309, Nijmegen
In Cafe Jos hebben bier- en drankliefhebbers keus uit onder andere 16 bieren van het fust, 115 van de fles en 95 whisky's. Onlangs uitgeroepen tot beste cafe van Nederland.
meer informatie
Cafe de Derde Kamer, Nijmegen Cafe de Derde Kamer, Grote Markt 34
Cafe de Derde Kamer is een klein en gezellig cafe in het hart van de stad. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het Waagh gebouw en de St. Stevenskerk.
meer informatie
Stadscafe Berg, Nijmegen Stadscafe Berg, Houtstraat 47, Nijmegen
Stadscafe Berg werkt volgens een uniek concept: eten, drinken en uitgaan onder één dak. Het cafe heeft een bijzondere inrichting: Ierse pubstijl, Mediterraan en een Seventies sfeer.
meer informatie
Groot Cafe Sjiek, Nijmegen Groot Cafe Sjiek, Daalseweg 15-17
Sjiek is een groot eet en drinkcafe voor diner, lunch, gewoon borrelen, een feestje maar ook workshops, zaalhuur, arrangementen voor groepen en vrijgezellenfeesten.
meer informatie
Cafe Biessels, Nijmegen Cafe Biessels, Grote Markt 42, Nijmegen
Cafe Biessels is een gezellige gelegenheid om een hapje of een drankje te pakken. Door de centrale ligging aan de Grote Markt kan men lekker genieten van het winkelend publiek.
meer informatie
Cafe Groenewoud, Nijmegen Cafe Groenewoud, Groesbeekseweg 227, Nijmegen
Cafe Groenewoud is één van de oudste cafe's van Nijmegen. Het is een karakteristiek familiebedrijf en is een begrip in Nijmegen. Mensen ontmoeten elkaar er graag.
meer informatie
Cafe 't Haantje, Nijmegen Cafe 't Haantje, Daalseweg 19, Nijmegen
Cafe 't Haantje is een sfeervolle zaak aan de Daalseweg. Al jaren een familiebedrijf is het een cafe waar veel verschillende mensen komen.
meer informatie
Groot Cafe Piecken, Nijmegen Cafe Piecken, Professor Bromstraat 54, Nijmegen
Cafe Piecken is een echte universiteitscafe met een gezellige uitstraling en sfeer waar studenten zich goed thuis voelen.
meer informatie
Eetcafe Waalzinnig, Nijmegen Eetcafe Waalzinnig, Waalkade 18, Nijmegen
Eetcafe Waalzinnig heeft een mooie ligging aan de Waalkade. Het is er gezellig en sfeervol en het uitzicht is natuurlijk grandioos. Zeer zeker een bezoek waard.
meer informatie
cafe Demain, Nijmegen Cafe Demain, Lange Hezelstraat 58a, Nijmegen
Bij Cafe Demain is het lekker genieten van de sfeer. De cocktails zijn er van een goede kwaliteit en dat is natuurlijk genieten.
meer informatie
Het 1 euro cafe, Nijmegen Het 1 eurocafe, Wintersoord 26a, Nijmegen
Het 1 euro cafe is een gezellig bruin cafe waar mensen graag bij elkaar komen voor een ontmoeting. Het cafe is een gezellige zaak waar men kan drinken voor een betaalbare prijs.
meer informatie
De Vierjaargetijden, Nijmegen De Vierjaargetijden, Waalkade 59, Nijmegen
De Vierjaargetijden is een echt studenten eetcafe. Het heeft een mooie ligging aan de Waalkade en voor gasten die geen student is er genoeg te eten en te drinken en ben je van harte welkom.
meer informatie
Cafe De Opera, Nijmegen Cafe De Opera, Koningstraat 34, Nijmegen
Cafe De Opera is met recht een gezellig cafe waar iedereen welkom is om een hapje of een drankje te komen nuttigen. In de zomer kan men ook genieten van het terras op het Koningsplein.
meer informatie
Cafe Billabong, Nijmegen Cafe Billabong, van Welderenstraat 126, Nijmegen
Cafe en dancing Billabong heeft veel te bieden. Elke woensdagavond na etenstijd twee andere singer-songwriters. Een omvangrijke activiteiten agenda en een fijne plaats om te genieten, dat is Billabong.
meer informatie
New in town
Manna Bar
Manna maakt het u graag naar uw zin met bijvoorbeeld een perfecte espresso, latte, mooie theesoorten en verse vruchtensappen. Voor de wijnliefhebber schenkt Manna schenkt 14 open wijnen .. meer
Cafe top 100 van NL
Nijmeegse cafe's in top 100
  1. Cafe Jos, Daalseweg 309
12. Cafe Samson, Hertogstraat 1
69. Bascafé, In de Betouwstraat 16
74. In de Blaauwe Hand, Achter de Hoofdwacht 3

Bekijk de complete top 100 .. meer
Terrasje pakken?